Tractor nou john deere 3036e

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:3036E
An:2015
Nr. Referinta:#103605
Ore:10 h
Putere:36 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Tractor NOU John Deere 3036E 
Specificatii tehnice Tractor NOU John Deere 3036E 
Tractiune integrala 4x4
3 cilindri Diesel
Putere 36CP
Transmisie hidrostatica
Viteza: 25km/h.
Dotari Tractor NOU John Deere 3036E 
Incarcator frontal
Tiranti spate
PTO 540 rpm
Oglinzi retrovizoare
Lumini de lucru
Girofar
Pret furnizor extern 16,800 €
Comision Utilben 700 €
Transport aprox pana la Cluj 800 €
Pret Total cu Transport Inclus 18,300 €
Optional
Garantie 500 €
Service 350 €
Pret Total + Servicii + Transport Inclus 19,150 €
*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Parerea noastra despre tractorul John Deere 3036E

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.