campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Second-Hand  >   Utilaje Constructii  >   Caterpillar

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

JCB (815)
Caterpillar (744)
Volvo (476)
Komatsu (358)
Hitachi (311)
[Other] (5)
Ammann (33)
Atlas (13)
Atlas Weycor (23)
Ausa (13)
BAGELA (1)
Bobcat (147)
BOMAG (69)
Bonfiglioli (1)
Brinkmann (2)
Case (176)
Claas (9)
CUKUROVA (8)
D`AVINO (1)
D'AVINO (10)
Dieci (8)
DRESSTA (1)
EURO ELECTRIC (1)
Everun (1)
Faresin (25)
Fiori (1)
Fuchs (2)
Hamm (86)
HBM-Nobas (2)
Hidromek (1)
Kaeser (5)
KASSBOHRER (1)
Kontur (1)
Kubota (250)
Liebherr (1)
Manitou (130)
Massey Ferguson (2)
MINELLI (1)
New Holland (48)
Pronar (1)
Putzmeister (30)
Shantui (1)
SOCMA (2)
Sunward (90)
THALER (1)
Thwaites (72)
Twaites (1)
Utilben (1)
Venieri (1)
ZENESSIS (6)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)

Utilaje Constructii Caterpillar Second Hand

Buldoexcavatoarele CATERPILLAR sunt bine cunoscute pentru productivitatea lor. Producatorul Caterpillar isi castiga reputatia pentru cele mai eficiente utilaje in ceea ce priveste consum de combustibil. Buldoexcavatoarele cu motoare ce respecta ultimele standarde vor oferi maximul numar de ore de lucru pentru unitatea de combustibil consumata. UTILBEN pune la dispozitia clientilor buldoexcavatoare Caterpillar noi si second hand cu plata integrala sau leasing.

Utilaje Constructii

Utilaj de Constructie Caterpillar Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN furnizează buldoexcavatoare CAT second-hand în stare bună de funcționare, gata de pus la lucru. La cererea cumpărătorului, toate tipurile de buldoexcavatoare CAT la mâna a doua beneficiază de garanție extinsă. Oferim servicii de transport a utilajelor, cu asigurare, de la sediul UTILBEN la adresa specificată de cumpărător. În plus, oferim servicii de finanțare pentru majoritatea buldo-urilor comercializate.

buldoexcavator Caterpillar de vanzare

Ce este un buldoexcavator Caterpillar?

Un buldoexcavator Caterpillar este compus din șasiu, cabină, braț de excavare și încărcător frontal. Spre deosebire de excavatoare, buldoexcavatoarele Caterpillar au o rotație maximă laterală de 200 de grade.

Câte tone are un buldoexcavator Caterpillar?

Majoritatea buldoexcavatoarelor Caterpillar cântăresc între 6 tone și 12 tone. Greutatea unui buldoexcavator Caterpillar trebuie aleasă în funcție de suprafața pe care se lucrează. Totodată, greutatea proprie a unui buldoexcavator Caterpillar determină cantitatea de material care poate fi manevrată și stabilitatea utilajului în timpul lucrului.

Ce putere au buldoexcavatoarele Caterpillar?

Cele mai multe buldoexcavatoare Caterpillar de vanzare au între 68 de cai putere și 127 de cai putere, dar sunt utilaje de care depășesc această valoare. De regulă, dacă un buldoexcavator Caterpillar are capacitatea de a atinge o adâncime mare de săpare, atunci are și un număr ridicat de cai putere.

Care este adâncimea de săpare a unui buldoexcavator Caterpillar de 8-10 tone?

Buldoexcavatoarele Caterpillar sapă la adâncimi cuprinse între 2 metri și 5 metri, însă sunt anumite modele care excavează și mai adânc. Buldoexcavatoarele Caterpillar sunt folosite cel mai frecvent pentru săpare și încărcare, astfel că adâncimea de excavare este o caracteristică esențială în decizia de cumpărare. În unele cazuri, adâncimea de săpare este egală cu lungimea brațului de excavare.

Care este capacitatea de încărcare a unui buldoexcavator Caterpillar?

În general, capacitatea de încărcare a cupei frontale a unui buldoexcavator Caterpillar este cuprinsă între 1 metru cub și 1,5 metri cubi. Capacitatea de încărcare a unui buldoexcavator Caterpillar este un factor important în manipularea materialelor și trebuie aleasă în funcție de aplicație.

La ce se folosește un buldoexcavator Caterpillar?

Un buldoexcavator de vanzare Caterpillar îndeplinește activități dintre cele mai diverse: săpare, demolare, compactare, transport și manipulare materiale, piconare, forare, amenajare și întreținere terenuri, lucrări feroviare, pregătire suprafețe pentru pavaj, deszăpezire, reciclare asfalt.

Ce accesorii și atașamente pot fi montate pe acesta?

Buldoexcavatoarele Caterpillar sunt compatibile cu o gamă largă de accesorii și atașamente, cum ar fi cupă de excavare, cupă de taluzare, cupă de mixare, cupă de taluzare, multiprocesor, graifer, placă de compactare, foreză, picon buldoexcavator, mulcer, cositoare, măturătoare stradală, nacelă, furci, lamă dozer, freză de asfalt, perie de asfalt.

Care sunt cele mai populare modele de buldoexcavatoare Caterpillar?

Caterpillar are o gamă variată de modele de buldoexcavatoare, iar unele dintre cele mai populare sunt: Caterpillar 428, Caterpillar 432, Caterpillar 434, Caterpillar 444, Caterpillar 450, Caterpillar 455, Caterpillar 480, Caterpillar 486.

Care sunt avantajele utilizării unui buldoexcavator Caterpillar?

Buldoexcavatoarele Caterpillar sunt apreciate pentru fiabilitatea și durabilitatea lor. Acestea sunt construite cu materiale de înaltă calitate, oferind o funcționare fiabilă pe termen lung. De asemenea, Caterpillar este cunoscut pentru performanța excelentă a motorului și sistemelor hidraulice, asigurând productivitate și eficiență în diverse aplicații.

Ce caracteristici de siguranță oferă buldoexcavatoarele Caterpillar?

Buldoexcavatoarele Caterpillar sunt echipate cu numeroase caracteristici de siguranță, cum ar fi sistemul de frânare avansat, sistemul de stabilitate și sistemul de asistență la operare. Aceste caracteristici contribuie la creșterea siguranței operatorului și a celor din jur, prin reducerea riscurilor de accidente și îmbunătățirea manevrabilității în condiții de lucru dificile.

Care sunt cele mai populare modele de buldoexcavatoare Caterpillar?

Caterpillar oferă o gamă variată de modele de buldoexcavatoare, iar unele dintre cele mai populare sunt: Caterpillar 428, Caterpillar 432, Caterpillar 434, Caterpillar 444, Caterpillar 450. Aceste modele sunt apreciate pentru puterea lor, versatilitatea și performanța superioară în diferite aplicații de construcții și lucrări publice.

×

Cum va putem ajuta?