campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Second-Hand  >   Utilaje Constructii  >   Komatsu

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

JCB (815)
Caterpillar (744)
Volvo (476)
Komatsu (358)
Hitachi (311)
[Other] (5)
Ammann (33)
Atlas (13)
Atlas Weycor (23)
Ausa (13)
BAGELA (1)
Bobcat (147)
BOMAG (69)
Bonfiglioli (1)
Brinkmann (2)
Case (176)
Claas (9)
CUKUROVA (8)
D`AVINO (1)
D'AVINO (10)
Dieci (8)
DRESSTA (1)
EURO ELECTRIC (1)
Everun (1)
Faresin (25)
Fiori (1)
Fuchs (2)
Hamm (86)
HBM-Nobas (2)
Hidromek (1)
Kaeser (5)
KASSBOHRER (1)
Kontur (1)
Kubota (250)
Liebherr (1)
Manitou (130)
Massey Ferguson (2)
MINELLI (1)
New Holland (48)
Pronar (1)
Putzmeister (30)
Shantui (1)
SOCMA (2)
Sunward (90)
THALER (1)
Thwaites (72)
Twaites (1)
Utilben (1)
Venieri (1)
ZENESSIS (6)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)

Utilaje Constructii Komatsu Second Hand

Utilaje Constructii

Utilaj de Constructie Komatsu Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN furnizează buldoexcavatoare Komatsu second hand în stare bună de funcționare, gata de pus la lucru. La cererea cumpărătorului, toate tipurile de buldoexcavatoare Komatsu la mâna a doua beneficiază de garanție extinsă. Oferim servicii de transport a utilajelor, cu asigurare, de la sediul UTILBEN la adresa specificată de cumpărător. În plus, oferim servicii de finanțare pentru majoritatea buldoexcavatoarelor Komatsu comercializate.

buldoexcavator Komatsu de vanzare

Ce este un buldoexcavator Komatsu?

Un buldoexcavator Komatsu este compus din șasiu, cabină, braț de excavare și încărcător frontal. Spre deosebire de excavatoare, buldoexcavatoarele Komatsu au o rotație maximă laterală de 200 de grade.

Câte tone are un buldoexcavator Komatsu?

Majoritatea buldoexcavatoarelor Komatsu cântăresc între 6 tone și 12 tone. Greutatea unui buldoexcavator de vanzare Komatsu trebuie aleasă în funcție de suprafața pe care se lucrează. Totodată, greutatea proprie a unui buldoexcavator Komatsu determină cantitatea de material care poate fi manevrată și stabilitatea utilajului în timpul lucrului.

Ce putere au buldoexcavatoarele Komatsu?

Cele mai multe buldoexcavatoare Komatsu au între 68 de cai putere și 127 de cai putere, dar sunt utilaje de care depășesc această valoare. De regulă, dacă un buldoexcavator Komatsu are capacitatea de a atinge o adâncime mare de săpare, atunci are și un număr ridicat de cai putere.

Care este adâncimea de săpare a unui buldoexcavator Komatsu de 8-10 tone?

Buldoexcavatoarele Komatsu sapă la adâncimi cuprinse între 2 metri și 5 metri, însă sunt anumite modele care excavează și mai adânc. Buldoexcavatoarele Komatsu sunt folosite cel mai frecvent pentru săpare și încărcare, astfel că adâncimea de excavare este o caracteristică esențială în decizia de cumpărare. În unele cazuri, adâncimea de săpare este egală cu lungimea brațului de excavare.

Care este capacitatea de încărcare a unui buldoexcavator Komatsu?

În general, capacitatea de încărcare a cupei frontale a unui buldoexcavator Komatsu este cuprinsă între 1 metru cub și 1,5 metri cubi. Capacitatea de încărcare a unui buldoexcavator Komatsu este un factor important în manipularea materialelor și trebuie aleasă în funcție de aplicație.

La ce se folosește un buldoexcavator Komatsu?

Un buldoexcavator Komatsu îndeplinește activități dintre cele mai diverse: săpare, demolare, compactare, transport și manipulare materiale, piconare, forare, amenajare și întreținere terenuri, lucrări feroviare, pregătire suprafețe pentru pavaj, deszăpezire, reciclare asfalt.

Ce accesorii și atașamente pot fi montate pe acesta?

Buldoexcavatoarele Komatsu sunt compatibile cu o gamă largă de accesorii și atașamente, cum ar fi cupă de excavare, cupă de taluzare, cupă de mixare, cupă de taluzare, multiprocesor, graifer, placă de compactare, foreză, picon buldoexcavator, mulcer, cositoare, măturătoare stradală, nacelă, furci, lamă dozer, freză de asfalt, perie de asfalt.

Care sunt cele mai populare modele de buldoexcavatoare Komatsu?

Komatsu are o gamă variată de modele de buldoexcavatoare, iar unele dintre cele mai populare sunt: Komatsu WB93R-5, Komatsu WB97R-5, Komatsu WB93S-5, Komatsu WB97S-5, Komatsu WB93S-8, Komatsu WB97S-8. Aceste modele sunt apreciate pentru puterea lor, versatilitatea și performanța superioară în diferite aplicații de construcții și lucrări publice.

Care sunt avantajele utilizării unui buldoexcavator Komatsu?

Buldoexcavatoarele Komatsu sunt apreciate pentru fiabilitatea și durabilitatea lor. Acestea sunt construite cu materiale de înaltă calitate, oferind o funcționare fiabilă pe termen lung. De asemenea, Komatsu este cunoscut pentru performanța excelentă a motorului și sistemelor hidraulice, asigurând productivitate și eficiență în diverse aplicații.

Ce caracteristici de siguranță oferă buldoexcavatoarele Komatsu?

Buldoexcavatoarele Komatsu sunt echipate cu numeroase caracteristici de siguranță, cum ar fi sistemul de frânare avansat, sistemul de stabilitate și sistemul de asistență la operare. Aceste caracteristici contribuie la creșterea siguranței operatorului și a celor din jur, prin reducerea riscurilor de accidente și îmbunătățirea manevrabilității în condiții de lucru dificile.

Care sunt cele mai populare modele de buldoexcavatoare Komatsu?

Komatsu oferă o gamă variată de modele de buldoexcavatoare, iar unele dintre cele mai populare sunt: Komatsu WB93R-5, Komatsu WB97R-5, Komatsu WB93S-5, Komatsu WB97S-5, Komatsu WB93S-8, Komatsu WB97S-8. Aceste modele sunt apreciate pentru puterea lor, versatilitatea și performanța superioară în diferite aplicații de construcții și lucrări publice.

Ce caracteristici de performanță oferă buldoexcavatoarele Komatsu?

Buldoexcavatoarele Komatsu sunt cunoscute pentru performanța lor superioară în cadrul activităților de construcții și lucrări publice. Acestea sunt echipate cu motoare puternice și sisteme hidraulice avansate, care asigură o funcționare eficientă și o capacitate excelentă de săpare și încărcare. De asemenea, buldoexcavatoarele Komatsu se remarcă prin stabilitatea și manevrabilitatea lor, permițând operatorilor să lucreze cu precizie și să obțină rezultate excelente în diverse aplicații.

Care sunt avantajele utilizării buldoexcavatoarelor Komatsu?

Utilizarea buldoexcavatoarelor Komatsu aduce numeroase avantaje. Acestea sunt construite cu materiale de înaltă calitate și sunt recunoscute pentru fiabilitatea și durabilitatea lor, ceea ce asigură o funcționare sigură și de încredere pe termen lung. Buldoexcavatoarele Komatsu oferă performanță excelentă, putere de excavare și încărcare impresionantă, eficiență în consumul de combustibil și costuri reduse de întreținere. De asemenea, acestea sunt echipate cu caracteristici de siguranță avansate, care protejează operatorul și asigură condiții de lucru sigure pentru toți cei implicați.

Care sunt modelele de buldoexcavatoare Komatsu recomandate?

Komatsu oferă o gamă variată de modele de buldoexcavatoare, dar trei dintre cele mai recomandate sunt:

  • Komatsu WB93R-5: Acest model se remarcă prin puterea și versatilitatea sa. Este ideal pentru sarcini de excavare și încărcare în diverse aplicații de construcții și lucrări publice.
  • Komatsu WB97R-5: Acest buldoexcavator de vanzare second hand oferă o combinație perfectă între performanță și eficiență. Este potrivit pentru lucrări de excavare, încărcare și nivelare a terenurilor.
  • Komatsu WB93S-8: Acest model impresionează prin tehnologia avansată și caracteristicile sale inovatoare. Dispune de o putere mare de săpare și o capacitate de încărcare ridicată, fiind ideal pentru lucrări de construcții complexe și solicitante.
  • Aceste modele se bucură de aprecierea utilizatorilor datorită performanței lor excelente, fiabilității și funcționalității în diferite aplicații de lucru.
×

Cum va putem ajuta?