Acasa  >   Second-Hand  >   Motostivuitoare Teren Accidentat

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

Ausa (15)
Everun (1)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Inaltime de lucru (Meters)


Capacitate de ridicare (Kg)


Alimentare


Tip catarg

Motostivuitoare Teren Accidentat Second Hand

Motostivuitoare second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de motostivuitoare second hand. In special motostivuitoare diesel second handmotostivuitoare pentru teren accidentat second handmotostivuitoare pe GPL second handelectrostivuitoare second handNe asiguram ca, motostivuitoarele pe care vi le livram se afla in cea mai buna conditie din punct de vedere tehnic si estetic. Utiben va poate oferi garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea motostivuitoarelor.

Motostivuitoare Teren Accidentat

Motostivuitoare Teren Accidentat Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

Ce este un motostivuitor?

Motostivuitorul este un vehicul industrial de mici dimensiuni, care are o platformă cu o furcă acționată hidraulic, atașată în față, care poare fi ridicată sau coborâtă pentru a manipula o anumită încărcătură.

Care este capacitatea de încărcare a unui motostivuitor?

Aceasta se referă la greutatea maximă pe care motostivuitorul o poate transporta în siguranță. Aceste informații pot fi găsite pe plăcuța cu date tehnice.

Care este inaltimea de ridicarea a unui motostivuitor?

Un motostivuitor care are catarg mare are, de obicei, două trepte de ridicare. Una se referă la greutatea maximă pe care utilajul o poate încărca la o înălțime mică și cealaltă se referă la greutatea maximă suportată la cea mai mare înălțime de ridicare a motostivuitorului.

La ce pot sa folosesc un motostivuitor?

Construcții - Stivuitoarele industriale pot fi utilizate în șantiere, pentru transportul materialelor de construcții. Cu un stivuitor, pot fi descărcați paleți de cărămizi, saci de ciment, grinzi de oțel etc. Atenție, stivuitoarele folosite în construcții trebuie să fie destinate pentru teren accidentat. Acestea au roțile mari, pentru a permite deplasarea

Depozite - Cele mai întâlnite locuri unde găsim un stivuitor sunt depozitele. Utilajele sunt folosite, în principal, pentru încărcarea și descărcarea camioanelor și pentru transportul mărfurilor. Stivuitoarele pot fi utilizate și pentru aranjarea paleților pe rafturi, pentru depozitarea acestora.

×

Cum va putem ajuta?